Trend: tribal print

dinsdag 19 februari 2013

Om deze trend kun je écht niet meer heen: tribal prints! Overal komt dit geometrische printje tevoorschijn, in verschillende varianten en kleuren. Vorig jaar zagen we een invasie van Afrikaans geïnspireerde prints, dit jaar zijn het de tribal prints, voortgekomen uit Zuid-Amerika. 

Zijn jullie ook zo dol op de tribal print? Zelf heb ik helemaal niks in mijn kledingkast in een tribal print, want het is erg moeilijk om ze te vinden. Je kunt ze het beste online kopen, maar waar? Ik heb een paar site's opgezocht waar je ze kunt bestellen!

Tribal print zie je overal. Op nagels, telefoon hoesjes, tassen, broeken, etc. Ik laat hier onder wat foto's zien ter inspiratie. 


Het leuke aan de print is dat je ze overal mee kunt combineren en ze ontzettend vrolijk zijn! En omdat ze uniek zijn. Je hoeft ze ook helemaal niet te kopen of bestellen, want je kunt het ook gemakkelijk zelf maken! Veel mode bloggers hebben zo hun creatieve hand gebruikt. Basic denim shorts zijn bijvoorbeeld omgetoverd tot de meest prachtige tribal shorts, dat met behulp van een fles bleekmiddel en watervaste stiften! Iedereen kan wel een unieke tribal item maken, jij dus ook! Hoe je dat doet dat bepaal je helemaal zelf! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten